GAIATITAN sorozat

Részletgazdagabb és transzparensebb hangzás a nagyméretű, padlón álló Hig-End hangfalak számára

BEVEZETÉS

A GAIA-TITAN - hangsugárzó izolátorokról

A modern, Hig-End hangfalak igen egzotikus produktumok.. Nagy pontossággal oriási energiákat képesek lesugározni a finom részletek megtartása mellett. A GAIA-TITAN a versenyautók speciális gumijaihoz hasonlóan lehetővé teszi, hogy az extrém Hig-End hangfalak is megmutathassák teljes tudásukat, tovább növelhessék a hangzás tisztaságát, transzparenciáját, részletgazdagságát ezzel biztosítva az élethű tér képzést. A GAIA-TITAN sorozat ugyanazt a szabadalmaztatott izolációs technológiát alkalmazza nagyobb teherbíró képességgel, mint az eredeti, díjnyertes GAIA sorozat. A GAIA-TITAN sorozat is 3 modellt tartalmaz, melyek súlyhatára – 145 kg, 190 kg, 280 kg szettenként.

A GAIA-TITAN izolátor lábak esztergált, rozsdamentes acél házába integrált akusztikus szigetelő elemekből állnak és nagyfokú elcsatolást biztosítanak a környezettől. Megakadályozzák az oldalirányú mozgásokat és a hangfalak káros rezonanciáját, ezzel biztosítva az ideális hallgatási poziciót. Lecsökken a padló kemény felületről történő akusztikus visszaverődés is, ami a hangkép tisztulását és növekvő transzparenciáját eredményezi.

A természetes, káros rezonanciáktól mentes hangzás csodálatos tónusokat varázsol elénk, szinte „három dimenziós” térérzettel.

TERMÉKEK

GAIA-TITAN Theis

Olyan padlón álló hangfalakhoz és mélysugárzókhoz, amelyek egyenkénti súlya 145 kg vagy kevesebb

Méret

70 mm (szélesség) x 50 mm (magasság)

Összekötő menetes szár

 ½ ”-13, M8-1,25 és M14-2,0

GAIA-TITAN Rhea

Olyan padlón álló hangfalakhoz és mélysugárzókhoz, amelyek egyenkénti súlya 190 kg vagy kevesebb.

Méret

3,15 hüvelyk / 80 mm (szélesség) x 2,3 hüvelyk / 58 mm (magasság)

Összekötő menetes szár

½ ”-13, M8-1,25 és M14-2,0

GAIA-TITAN Cronos

Olyan padlón álló hangfalakhoz és mélysugárzókhoz, amelyek egyenkénti súlya 280 kg vagy kevesebb.

Méret.

3,94 hüvelyk / 100 mm (szélesség) x 2,3 hüvelyk / 58 mm (magasság)

Összekötő menetes szár

 ½ ”-13, M10-1,5 és M14-2.0

TELEPÍTÉS

Hogyan kell telepíteni GAIA-TITAN izolátor talpakat

A GAIA-TITAN modellek mindegyike 3 általánosn használt menetméretet tartalmaz, amelyek megfelelnek a legtöbb ilyen méretű hangszórónak. Alternatív menetméret -adapterek rendelhetőek az IsoAcoustics forgalmazóin keresztül.

Az IsoAcoustics szabadalmaztatott izolátorai tervezetten irány függőek. Az optimális eredményt akkor érheti el, ha a GAIA-TITAN izolátorokat a logóval a hallgatási pozíció felé fordítja, vagy 180 fokkal elforgatva állítja be.

A GAIA-TITAN alsó szigetelőjét úgy tervezték, hogy tapadjon a sík és kemény tartófelülethez. Szőnyegpadlón történő elhelyezéskor szükséges a GAIA-TITAN modellekhez tervezett szőnyeg-korongok használata. Ezzel biztosíthatja a hangfalak stabil elhelyezését és optimális működését.

MENETES SZÁR

menetméretek minden hangszóróhoz

A GAIA-TITAN modellek mindegyike 3 általánosn használt menetméretet tartalmaz, amelyek megfelelnek a legtöbb ilyen méretű hangszórónak. Alternatív menetméret -adapterek rendelhetőek az IsoAcoustics forgalmazóin keresztül.

TECHNOLÓGIA

Szabadalmaztatott izolációs technológia

A GAIA-TITAN szigetelők kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek, és magukban foglalják az IsoAcoustics tervezési filozófiáját, amely egyesíti a pontosságot és a szenvedélyt a rendkívüli akusztikus eredmények elérése érdekében.

díjak + vélemények

vásárlói visszajelzés

Opcionális extrák

Szőnyeg-alátétek

A szőnyegen való stabil elhelyezéshez tervezett opcionális szőnyeg-alátétek a GAIA-TITAN izolátorokat kiegészítve, biztosítják a puhább és vastagabb szőnyegpadlókon is a stabilitást és a hangzás javulását..

B&W lemezadapter

A B&W lemez adapter lehetővé teszi a GAIA-TITAN használatát a Bowers & Wilkins Nautilus és Diamond sorozatú hangszóróihoz. A golyós görgők eltávolítása után a felhelyezett lemezadapter már lehetővé teszi a GAIA –TITAN csatlakoztatását.

B&W D3 lemezadapter

A B&W D3 lemezadapter felhelyezése a B&W D3 hangszórók számára is biztosítja a GAIA izolátorok használatát.

M12 Vanity sapka (Sopra Cap)

Az M12 Vanity Cap egy dekoratív sapka, amely a hangszóró aljára helyezhető, és a GAIA hangszóró izolátorok M12 –es csavaradapteréhez rögzíthető

F1 Hangfal Jack

Az F1 Jack egy olyan segédeszköz, amelyet a nehéz hangfalak felemelésére terveztek, hogy biztonságosan legyenek szerelhetőek az IsoAcoustics GAIA és GAIA-TITAN izolátorai.

GYIK

A GAIA modellt a támasztott súly alapján kell kiválasztani. Az általunk beállított súlykorlátok az eszköz teljesítménygörbéjén alapulnak. A GAIA jól működik a megadott súlyhatárokig, de ha a hangfalunk súlya eléri a súlyhatár 90% -át, akkor javasoljuk a következő méret használatát az optimális eredmény elérése érdekében. Nem javasoljuk a GAIA vagy GAIA-TITAN súlyhatárainak túllépését. A súlyhatár mindig egy szettre (4 db) vonatkozik.

Optimális eredményt akkor érheti el, ha a GAIA leválasztókat a logóval előre nézve, a hangszórók irányával összhangban helyezük el. Alternatív megoldásként 180 fokkal elforgathatók a hátsó oldal felé. Az izolátorok irányítottak, és úgy vannak kialakítva, hogy azonosak legyenek a hangfalakban keletkező rezgések irányával. Az IsoAcoustics logó iránya nem számít, ha lemezjátszóknál vagy más audio komponenseknél használják.

A legjobb eredményt ebben az esetben is akkor érjük el, ha a GAIA talpakat előre néző irányba állítottuk, összhangban a hallgatási pozícióval.

A GAIA és a GAIA-TITAN leválasztók menetes adapterekkel rendelkeznek a 3 leggyakoribb menetmérethez, ezek találhatóak a hangszórók többségénél. A mellékelt menetadapter -méretek a következők:

  • GAIA III-M6-1.0, M8-1.25 és ¼ ”-20 • GAIA II-M6-1.0, M8-1.25, ¼ ”-20 • GAIA I-M8-1.25, M12-1.25, ¼ ”-20 • GAIA-TITAN Theis-M8-1.25, M14-2.0, ½ ”-13 • GAIA-TITAN Rhea-M8-1.25, M14-2.0, ½ ”-13 • GAIA-TITAN Cronos-M10-1,5, M14-2,0, ½ ”-13

Az IsoAcoustics forgalmazóin keresztül sokféle alternatív menetméret áll rendelkezésre.

A GAIA izolátor szettek a 3 leggyakoribb menetmérettel érkeznek. Ha más méretűre van szüksége, akkor megrendelheti azokat az Iso-Acoustics disztribútornál vagy  viszonteladónál

A GAIA sorozatú termékek felszerelése szoros rögzítéssel történik a hangszórók vagy komponensek aljában. A hangszóróval vagy komponenssel való fix kapcsolat előnye, hogy a keletkezett összes energiát a GAIA belső rezgéscsillapítói kezelhetik. Ennek hallható előnye  van más termékeinkhez képest, amelyek a hangszóró alját csak az izolátor felületével fogják

Javasoljuk először a hangfalak ideális helyének a beállítását és csak utána a GAIA felhelyezését. Amennyiben ez nem lehetséges, úgy sima padlón valamilyen csúsztatható alátét lap  vagy padlószönyegen bútor láb, görgő használata javasolt.

Igen. Vastagabb szőnyegekhez javasoljuk az optimális hatás érdekében a GAIA szőnyeg-adapterek használatát, így a GAIA izolátorok szilárd felülethez tudnak csatlakozni

Nem javasoljuk a megadott súlyhatár túllépését. A súlyhatárokat a teljesítménygörbe alapján az optimális hatás érdekében határoztuk meg, nem pedig az alapján, hogy mennyi súlyt képesek elviselni. A GAIA teljesítménye még mindig erős a súlyhatárnál, de gyorsan csökken ezen súly felett. Ha a hangszórók súlya eléri a súlyhatár 90% -át, akkor a legjobb eredmény érdekében javasoljuk egy nagyobb GAIA modell használatát

Kérjük, kattintson ide a menetes adapter és a hangszóró vagy a mélynyomó menetének meghatározásához.

A GAIA Isolator minden modellje 3 általános menetméretet tartalmaz. Ha ezek egyike sem felel meg az Ön igényeinek, sok más méret is rendelkezésre áll az országos disztribútoron keresztül.

A GAIA -hoz tartozó menetes adapterek a következők:

A GAIA I tartalmazza az M12-1.25, M8-1.25 és 1/4 ”-20 értékeket

A GAIA II tartalmazza az M8-1.25, az M6-1.0 és az 1/4 ”-20         

A GAIA III tartalmazza az M8-1.25, az M6-1.0 és az 1/4 ”-20

Kattintson ide az adapter és a hangszóró vagy a mélysugárzó szálméretének meghatározásáról szóló további információkért.

Ha a hangszórókat az állványokhoz rögzítik, akkor általában egy rendszerként működnek.  A GAIA sorozatot ajánlott a padlóra szerelni.

Ha a hangszórók az állvány tetején nyugszanak, akkor javasoljuk a hangszóró és az állvány közötti elcsatolást. Ebben az esetben az OREA sorozat megfelelő típusa nagyszerű lehetőséget biztosít

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

F1 SPEAKER JACK

GAIA telepítés most könnyebb, mint valaha

Find an IsoAcoustics dealer near you

Please select Product type:

Find an IsoAcoustics dealer near you

Please select your location:

Find an IsoAcoustics dealer near you

Please select your location: