OREA sorozat

Rendkívüli izolációt biztosít a High-End audio komponensek és lemezjátszók számára.

BEVEZETÉS

Az Orea sorozatról

OREA sorozat: Megszünteti a „parazita” rezgéseket, és nagyobb tisztaságot valamint fókuszt biztosít. Az OREA izolátorok ideálisak a különböző audió komponensekhez: Erősítőkhöz, DAC -okhoz, CD -lejátszókhoz, hangszórókhoz és lemezjátszókhoz. A megmunkált rozsdamentes acélból készült izolátorok optimálisan alacsony profillal rendelkeznek, ezzel minimalizálva a magasság növekedést.

Mindegyik OREA modell más-más teherbírású. Mindegyiken a talp részen különböző színü gyűrű található. Ezek jelzi a modell típusát és jelölik a teherbírást. Az OREA sorozat izolátorait egyedileg csomagolják, hogy a készülékeinkhez az optimális darabszámú izolátort tudjuk használni. Minimálisan 3 egységet ajánlunk minden eszköz alatt a súlyuktól függően.

TERMÉKEK

OREA Graphite

Méretek (szélesség x magasság) 1.6″x1.1″ (40x27mm)​
Nem dönthető

Teherbírás 4lbs (1.8kg) egységenként

Csomagolás 1 egység

OREA Bronze

Méretek (szélesség x magasság) 2″x1.1″ (50x29mm)​

Nem dönthető

Teherbírás 8lbs (3.6kg) egységenként

Csomagolás 1 egység

OREA Indigo

Méretek (szélesség x magasság) 2.3″x1.3″ (58x33mm)​

Nem dönthető

Teherbírás 16lbs (7.2kg) egységenként

Csomagolás 1 egység

OREA Bordeaux

Méretek (szélesség x magasság) 2.6″x1.4″ (67x36mm)​

Nem dönthető

Teherbírás​ 32lbs (14.5 kg) egységenként
Csomagolás 1 egység ​

VIDEÓ

TECHNOLÓGIA

Tisztább hangzás

Az OREA felső karimáját úgy tervezték, hogy tapadókorong szerű hatást biztosítson, és az eszköz alsó részéhez tapadjon, míg az alsó karima a tartófelülethez tapad. Minden energiát az OREA a belsejében kezel. A rezgéscsillapítás a meghatározott súlytartományon belül működik. Ez tisztább hangzást és egy precízebb, nyitottabb hangképet eredményez, amely hiteles, szinte háromdimenziós térérzetet biztosít.

Lábbal vagy láb nélkül működik

Az audio komponens meglévő lábai alatt is elhelyezhetőek az OREA izolátorok. A tapasztalatok alapján alternatív megoldásként jobb teljesítményt érhet el, ha eltávolítja az eredeti lábakat vagy az OREA izolátorokat a meglévő lábak mellé helyezi, hogy közvetlenül a készülék alsó burkolatához csatlakozzon.

Teherbírás

Az OREA izolátorokat megfelelő számban kell használni, hogy ideálisan illeszkedjen az audió komponens vagy a hangszóró súlyához:

A teljes teherbírást a következőképpen kell kiszámítani:

Teljes teherbírás = Súlyhatár x Izolátorok mennyisége(minimum 3 db)

Izolátor mennyiségGraphite 4lbs (1.8kg) / egységBronze 8lbs (3.6kg) / egységIndigo 16lbs (7.2kg) / egységBordeaux 32lbs (14.5kg) / egység
312 lbs. (5.4 kg)24 lbs. (10.8 kg)48 lbs. (21.6 kg)96 lbs. (43.5 kg)
416lbs (7.2 kg)32lbs (14.4 kg)64lbs (28.8 kg)128lbs (58 kg)
520lbs (9 kg)40lbs (18 kg)80lbs (36 kg)160lbs (72.5 kg)
624lbs (10.8 kg)48lbs (21.6 kg)96lbs (43.2 kg)192lbs (87 kg)
Gyakori, hogy minden komponenshez és hangszóróhoz 3 vagy 4 OREA izolátort használnak. Ne feledje, hogy az a legfontosabb, hogy az eszköz súlya ne haladja meg az OREA izolátorok összesített teherbírását. Az eszközök súlyeloszlását is érdemes figyelembe venni. Ha például az eszköz hátul nehezebb, akkor általában 3 szigetelőt használnak, 2 a hátsó sarkokban és 1 elöl/középen.

iso ajánlja

termékválasztó alkalmazás

Online alkalmazásunk megmondja a rendszerhez szükséges izolációs terméket

TECHNOLÓGIA

Szabadalmaztatott izolációs technológia

Ismerje meg szabadalmaztatott izolációs technológiánkat és a hangzás mögött álló tudományt

díjak + Vélemények

GYIK

Az ISO-PUCK izolátorokat eredetileg a professzionális audio- és hangszer eszközökhöz (MI) tervezték, és stúdiómonitorokkal, gitár-/basszus-erősítőkkel, DJ-lemezjátszókkal stb. használták. Az OREA izolátorokat viszont a magasabb szintű High-End eszközök számára terveztük. Az OREA modellek teljesítménygörbéje egy szűkebb a súly tartományban optimális, viszont magasabb szintű izolációt biztosít ebben a tartományában, mint az ISO-PUCK sorozat tagjai. A hatásosabb izoláció nagyobb tisztaságot, részletgazdagságot és precízebb fókuszt eredményez.

Az Aperta sorozat akkor érdemes használni, ha a hangszóróink hangzása javítható a dőlés szög változtatásával, amivel optimalizálhatjuk a magassugárzó irányát a fülünk felé. Ha a hangszórók már a megfelelő magasságban vannak, akkor használható az OREA sorozat alacsony profilú izolációs megoldásként

Igen, az OREA sorozat használható hangsugárzókhoz

Amikor csak lehetséges, javasoljuk, hogy az OREA izolátorokat közvetlenül a komponens aljához illetve a hangszóró alsó felületéhez illessze. Ha a meglévő lábakat nem lehet kikerülni, akkor az OREA elhelyezhető a meglévő lábak alatt is, viszont nem optimális és jelentősen csökken a hatása, mert az OREA izolátorok akkor fejtik ki a legnagyobb hatásukat, ha a teljes felületük részt tud venni a rezgéscsillapításban. A legjobb elhelyezés az, amikor a súly egyenletesen oszlik el  OREA izolátorok tetején.

A tapadókorong effektus nem szükséges a rezgéscsillapitás kialakulásához. Az OREA izolátorok tapadókorong csatlakoztatása a simább felületeknél optimális, de a texturált felületeknél is erős súrlódási tapadással rendelkeznek

Javasoljuk, hogy az OREA modellt a hangsugárzó vagy a komponens súlya alapján válassza ki. Általában 3 vagy 4 OREA szigetelőt használnak minden komponenshez vagy hangszóróhoz. Az OREA izolátoronkénti teherbírás a következő:

  • OREA Graphite –1.8 Kg / izolátor
  • OREA Bronze – 3.6 Kg / izolátor
  • OREA Indigo –7.2 Kg / izolátor
  • OREA Bordeaux –14.4 Kg / izolátor

Javasoljuk, hogy használja az IsoAcoustics Online alkalmazását annak meghatározásához, hogy melyik modellt használja a hangszóróval vagy a komponenssel.

A megadott súlyhatárokat a teljesítménygörbék alapján határoztuk meg. A termékek károsodás nélkül képesek további súlyt elviselni, de az izolációs teljesítmény csökkenni kezd a megadott súlyok felett.

A berendezés érzékeny lehet a rezgésekre és a rá visszaható erőkre. A szükségtelen, parazita rezgések eltávolítása új szintre emeli a hangzásunkat. Jelentősen tisztább, részletgazdagabb,megfogattabb ugyanakkor nyitottabb hanképet kaphatunk, ha megfelelő módon használjuk az izolátorokat High-End láncunk komponenseinél( hangfalak, erősítők, DAC, CD -lejátszó, lemezjátszó, hálózati lejátszó, switch, stb).

A hangszóróknál, akkor érhet el optimális eredményt, ha az OREA izolátorokat a logóval előrefelé helyezi el, a hangszórók lesugárzási irányával megegyezően. Ha az OREA izolátorokat lemezjátszóhoz vagy más komponensekhez használja, az IsoAcoustics logó tájolása nem befolyásolja a teljesítményt.

Find an IsoAcoustics dealer near you

Please select Product type:

Find an IsoAcoustics dealer near you

Please select your location:

Find an IsoAcoustics dealer near you

Please select your location: