Aperta SUB

Fedezze fel a nagyobb mélyhang-definíciót.

BEVEZETÉS

Az Aperta SUB -ról

Az öntött alumínium kerettel és a szabadalmaztatott IsoAcoustics integrált izolátorokkal az Aperta Sub új szabványt teremt a mélysugárzók akusztikus izolációjában. Az Aperta Sub leválasztja a mélysugárzókat a tartófelületről, hogy megakadályozza a keletkező energia tovább terjedését, amely gerjeszti a támasztófelületet, zörgetést okoz és zavarja a szomszédokat is. A szabadalmaztatott IsoAcoustics izoláció megakadályozza a mélysugárzó rezgéseinek visszaverődését a felületekről és a visszacsatolását a hangfal dobozára. Ezeknek a visszaverődő rezgéseknek a kezelése csökkenti a torzításokat és precíz, megfogott, tiszta basszus hangzást biztosít

VIDEO

AVAILABLE JUNE 2023

Aperta SUB XL

Measuring 14.5″ wide x 16″ deep (368x406mm) the new Aperta Sub XL brings the patented IsoAcoustics isolation technology to larger subwoofers of up to 160 lbs / 72.5 kg. Taming the power of such mighty speakers is no easy feat, but IsoAcoustics managed to build on the design of the Aperta Sub for smaller subwoofers to perfectly support heavier models. The new Aperta Sub XL will be available in June 2023.

termék

Aperta SUB


Dimensions (W x D x H)
10.5” x 11.5” x 1.3”
(265mm x 290mm x 33mm)


Weight capacity
80lbs (36.3kg)


Includes
1x Aperta Sub + 4x Carpet Discs


Aperta SUB XL

Dimensions (W x D x H)
14.5” x 16” x 1.5”
(368mm x 406mm x 37mm)


Weight capacity
160lbs (72.6kg)


Includes
1x Aperta Sub XL + 4x Carpet Discs


Tervezés

Alacsony profil, innovatív forma

Az Aperta Sub alacsony profilú, 265 mm széles x 29,5 mm mély és 33 mm magas keret, melyet a rendszerekben használt mélynyomókhoz terveztek. Maximális terhelhetősége 36 kg. Az innovatív forma lehetővé teszi, hogy az Aperta Sub közvetlenül a mélysugárzó doboza alá kerüljön, anélkül, hogy a meglévő lábak akadályt jelentsenek. Az Aperta Sub szőnyeggel borított felületeken is kivállóan használható a hozzá gyártott és a dobozban megtalálható szőnyegkorongok használatával.

A szőnyegkorongok biztosítják az Aperta Sub stabil elhelyezését.

A mélynyomók számára terveztük

Több basszus, kevesebb rezonancia

Alapvetően vágyakozunk a tiszta basszus hangzásra, hiszen ez teremti meg a zene alapját, határozza meg a ritmust és a megfelelő térérzetet. A tiszta, megfogott basszus átvitel segíti a közvetlenebb azonosulást  a hangzással, növeli a jelenlét érzetet és jelentősen nagyobb élvezetet nyújt kedvenc zenéink hallgatásakor vagy filmjeink nézésekor.

A nagy hangszórók igen alacsony frekvenciákat képesek lesugározni, így a SUB nagy mennyiségű energiát hoz létre, amely gerjesztheti a tartófelületet, zavarhatja a többi hangkomponenst és a szomszédokat is.

Az Aperta Sub nagyfokú izolációt biztosít, tisztítja az elmosott alacsony frekvenciájú hangokat ami megfogottab, tisztább és részletgazdagabb hangzást eredményez. A különleges, szabadalmaztatott izolátorok irányítottak. Az optimális hatást  úgy érhetjük el, ha elhelyezésük a logóval előre fele történik. Ez az elhelyezés biztosítja, hogy az Aperta SUB ellenálljon az oldalirányú elmozdulásoknak és a kilengéseknek, ezzel biztosítva a megfogottabb hangzást, a nagyobb pontosságot és fókuszt.

Az Aperta Sub nélkülözhetetlen a házimozi szerelmeseinek, a HiFi rajongóknak és minden korosztály basszuskedvelőinek. Különösen előnyös azok számára, akik lakásokban élnek.

Specifikációk

Méretek (szélesség x magasság)

10.5” x 11.5” x 1.3” (265mm x 290mm x 33mm)

Terhelhetőség

Maximum 36 kg

A doboz tartalma

1 db Aperta Sub és 4 db szőnyegkorong

Előnyök

Pontosabb mélyhang definíció

Az Aperta Sub nagyfokú izolációt biztosít, és ezzel tisztítja a  többnyire maszatos alacsony frekvenciájú hangokat, ami élethűbb hangzást eredményez.

Csökkenti a belső visszaverődéseket

Az IsoAcoustics izolációja megakadályozza, hogy a mélysugárzó rezgései visszaverődjenek a tartófelületen és visszahassanak a sugárzóra valamint a többi audió eszközünkre. Ezen rezgések csillapítása egy pontosabb, tisztább és definiáltabb hangzást eredményez.

Megakadályozza az energiaátadást

Az Aperta Sub leválasztja a mélysugárzókat a tartófelületről, hogy megakadályozza az energia fizikai tovább terjedését, amely gerjeszti a tartófelületet, zörgetést okoz és zavarhatja a szomszédokat.

Szabadalmaztatott IsoAcoustics Isolation

A rezgéscsillapítókat a Kanadai Nemzeti Kutatási Tanácsban (NRC) tesztelték. Az IsoAcoustics szabadalmaztatott kialakítása kiváló izolációs teljesítményt nyújtott.

iso ajánlja

Termék választó varázsló

Az Intelligens online eszközünk segít megtalálni az Önnek leginkább megfelelő eszközt.

TECHNOLÓGIA

Szabadalmaztatott izolációs technológia

Ismerje meg szabadalmaztatott izolációs technológiánkat és a hangzás mögött álló tudományt

GYIK

Az Aperta mélysugárzót a mélysugárzók leválasztására tervezték. Alacsony profilú és innovatív formájú, hogy ne zavarja a meglévő lábakat. A mélysugárzókat gyakran szőnyegpadlóra helyezik, ezért az Aperta Sub doboza szőnyegkorongokat is tartalmaz, ezáltal az Aperta Sub szőnyeggel borított felületeken is kivállóan használható.  Az Aperta Sub csak fekete színben kapható. A többi Aperta modell polc hangszórókhoz illetve más audió eszköz alá készült. Szabadalmaztatott izolátorokkal és beépített dőlésszög-beállítás lehetőségével rendelkeznek. A lehetséges beállítások maximum  6,5 fok felfelé és lefelé is.  Ezekkel a beállításokkal optimalizálható a hangszórók elhelyezése és a fókusza. Az Aperta, Aperta200 és Aperta300 fekete és ezüst színben is kapható.

Igen, minden Aperta Sub tartalmaz 4 darab szőnyegkorongot, amelyeket a vastag padlószőnyegnél érdemes használni. Ezek a szőnyegkorongok erős kapcsolatot biztosítanak a SUB és az alátámasztási felület között.  

Az Aperta Sub valószínűleg az egyik legegyszerűbb termékünk. Az öntött alumínium kerettel rendelkező Aperta Sub összeszerelve, használatra készen található a  dobozban. Ez azt jelenti, hogy mindössze annyit kell tennie, hogy egyszerűen a SUB alá helyezi a rezgéscsillapítót és élvezi az IsoAcoustics izolációs technológiájának előnyeit.

A legjobb eredmény elérése érdekében javasoljuk, hogy az állványokat az IsoAcoustics logóval előre nézve helyezze el a hangszóróval azonos irányba vagy ha a Logo zavarja, akkor 180 fokkal elforgatva helyezze el a SUB alatt.

 Az IsoAcoustics izolátorai irányítottak. Belül kúp alakúak és homorúak, amelyek megakadályozzák a tengelyen kívüli mozgásokat, az energiát tengelyben tartják, és igazodnak a hangszórók sugárzási irányához.

Oldalsó mélysugárzók esetén az Aperta Sub a legjobban oldalra fordítva működik, így a leválasztók illeszkednek a hangszórókhoz.

Javasoljuk, hogy az Aperta Sub méretét mérje a mélysugárzó lapos alsó szabad felületéhez, ellenőrizze, hogyan illeszkednek. A mélysugárzónak ugyanolyan méretűnek vagy nagyobbnak kell lennie, mint az állvány. Néhány centiméter túlnyúlás mindkét oldalon elfogadható. Javasoljuk, hogy használja online programunkat annak megállapításához, hogy az Aperta Sub mennyire illeszkedik  a hangszórójához. Ha további kérdései lennének, kérjük írjon vagy hívjon minket.

Nem, az Aperta Sub nem rendelkezik magasság- vagy dőlésszög -állítással. Az Aperta sorozat többi modellje rendelkezik dőlésszög -állítással, mivel polc -hangszórókhoz tervezték, amelyeknél fontos ez az állítási lehetőség az optimális fókusz eléréséhez. Az Aperta Sub mélynyomókhoz  készült, amelyek nem igényelnek dőlésszög -beállítást

Az Aperta Sub mérete 265x290 mm, magassága pedig 33 mm. Az Aperta Sub merev, alumínium váza és innovatív formája lehetővé teszi, hogy az Aperta Sub közvetlenül a mélysugárzó szekrénye alá kerüljön, anélkül, hogy megzavarná a meglévő mélynyomó lábakat. Az Aperta Sub nem igényel összeszerelést, szőnyegkorongokat is tartalmaz vastag szőnyeggel borított felületekre történő elhelyezéshez valamint újabb fejlesztésű, fejlettebb szigetelőket tartalmaz, amelyek  biztosítják a  tökéletesebb izolációt.

Az ISO-200Sub mérete 200x255 mm, és magasabb is - 95 mm. Az ISO-200Sub nagy szilárdságú ABS-ből, az oszlopok pedig rozsdamentes acélból készülnek. Némi összeszerelés szükséges. Szőnyegkorongok nem állnak rendelkezésre az ISO-200 Sub készülékhez. Szőnyegpadlón való alkalmazásuk esetén ajánlot egy merev alátámasztást, platformot használni (pl. Gránit vagy márvány).

Az ApertaSub egyetlen egység, amelyet nagyon könnyű beállítani a mélynyomó alá. Ez egy adott méret, amely azonban nem felel meg minden mélynyomó méretnek. Az Aperta Sub szőnyegkorongokat is tartalmaz,hogy jó eredménnyel lehessen használni a szőnyeggel borított felületeken is.

Az ISO-Puck modellekből több egységet szükséges használni a mélynyomók alatt. Az ISO-Puck izolátorok szabadon helyezhetőek el a talpakon, így az ISO-Puck bármilyen méretű mélynyomóval használható a súlyhatárain belül. Az ISO-Puck beállítása némi erőfeszítést igényel, hogy helyesen helyezze el őket a mélysugárzó alá a megfelelő irányultsággal. Szőnyegkorongok nem használhatók az ISO-Puck modellekkel. Szőnyegpadlón való alkalmazásuk esetén ajánlot egy merev alátámasztást, platformot használni (pl. Gránit vagy márvány)

Az ApertaSub egyetlen egység, amelyet nagyon könnyű beállítani a mélynyomó alá. Ez egy adott méret, amely azonban nem felel meg minden mélynyomó méretnek. Az Aperta Sub szőnyegkorongokat is tartalmaz,hogy  megfelelő hatékonysággal lehessen használni a szőnyeggel borított felületeken is. Az ApertaSub maximális teherbírása 36 kg de természetesen igen jól működnek a könnyebb mélynyomók alatt is .

Az OREA modellekből modellekből több egységet szükséges használni a mélynyomók alatt. Az OREA izolátorok helyzete állítható, így az OREA bármilyen méretű mélynyomókkal használható. Az OREA beállítása némi erőfeszítést igényel, hogy helyesen helyezze el őket a mélysugárzó alá a megfelelő irányultsággal. Szőnyegkorongok nem használhatók az ISO-Puck modellekkel. Szőnyegpadlón való alkalmazásuk esetén ajánlot egy merev alátámasztást, platformot használni (pl. Gránit vagy márvány).Ugyan az OREA modellek mindegyike szűkebb súlytartományban működik, viszont ezen a tartományon belül kiváló teljesítményt képes nyújtani.

Find an IsoAcoustics dealer near you

Please select Product type:

Find an IsoAcoustics dealer near you

Please select your location:

Find an IsoAcoustics dealer near you

Please select your location: