HOME AUDIO

Rezgéscsillapító termékek

Fedezze fel, mi hiányzott eddig a rendszeréből!

A különböző Home Audio alkalmazáshoz sokféle rezgéscsillapító megoldás áll rendelkezésre. Használatukkal a zene rajongói felfedezhetik rendszerük magasabb szintjeit, nagyobb tisztaságot, transzparenciát és részletgazdagságot tapasztalhatnak. Az IsoAcoustics Home Audio termékei a rendkívüli akusztikai teljesítményt elegáns megjelenésükkel fokozzák.

Formatervezett alumínium rezgéscsillapító állványok. Ideális polc-sugárzókhoz, asztali és center hangszórókhoz.

Az Aperta sorozat állványai az lsoAcoustics szabadalmaztatott rezgés csillapító elemeit kombinálja egy beépített dőlésszög beállítással. Ez biztosítja, hogy két irányba(le és fel) maximálisan 6,5 fokkal beállíthassuk a szükséges dőlésszöget, hogy optimalizáljuk a hangszórók elhelyezését és fókuszálását.

Fekete és ezüst kivitelben is kapható.

A formatervezett alumínium keretbe épített, szabadalmaztatott IsoAcoustics integrált rezgéscsillapítokkal az Aperta Sub egy új etalont teremtett a mélynyomók akusztikus rezgés csillapításában.

Az Aperta Sub leválasztja a mélysugárzókat az adott felületről, így megakadályozza az energia fizikai átadását. Ez a „szigetelés” nagymértékben csökenti a tartó felületek gerjedését, zörgését, ami a legnagyobb zavarforrása a környezetnek és a szomszédokat is zavarhatja.

A GAIA rezgéscsillapító talpak használatával a padlón álló hangszóróink hangzása megfogottabb, transzparensebb és részletgazdagabb lesz.

A GAIA sorozat 3 modellből áll. A maximális teherbírásuk szettenként:  32-55-100 kg. A készlet tartalmazza a 3 leggyakoribb mérethez tartozó menetes adaptereket is.  (eltérő méretek egyedileg rendelhetőek).

A GAIA sorozatot más komponenseknél és lemezjátszóknál is használják, mivel nagyfokú akusztikus izolációt biztosítanak.

Ezt a sorozatot a különleges és nagy súlyú High-End hangfalak számára tervezték, amelyeknél szintén  figyelemre méltó a hangzás javulása.

A GAIA-TITAN ugyanazt a díjnyertes technológiát használja, mint a GAIA sorozat, de teherbírása nagyobb (145-190-280 kg).

A GAIA-TITAN izolátorok a hangsugárzók aljában kialakított gyári láb vagy tüske helyére illeszthetőek. A készlet tartalmazza a csavar adaptereket is a 3 leggyakoribb mérethez (eltérő méretek egyedileg rendelhetőek).

Fedezze fel Vinyl lemezein, felvételein a finomabb részleteket.

A DELOS sorozat olyan alacsony zajszintű szigetelő platformot biztosít készülékei alá, amely leválasztja, izolálja a tartófelülettől a lemezjátszót vagy bármely más High-End készüléket. Ez a platform drámai módon csökkenti a szerkezeti rezgéseket és rezonanciákat.  Ennek eredménye a transzparensebb hangkép mellet a hangzás nagyobb részletgazdagsága  és tisztasága.  A DELOS sorozat elemeit használhatja a már meglévő állványon is.

Tömör Juhar és dió lappal kapható.

Egy rendkívüli izolátor High-End audió komponensekhez és lemezjátszókhoz.

A  felesleges és káros rezgések eltávolítása az audió eszközökről egy új szintjét mutatja  meg a hang tisztaságának és nyitottságának. Eredményesen használhatóak erősítők, monoblokk-erősítők, DAC-ok, CD-lejátszók, lemezjátszók alatt, de bármilyen High-End komponens alá helyezve hallható az OREA izolátorok pozitív hatása. Még  a mozgó alkatrészeket nem tartalmazó eszközök, például switchek alatt is jelentős javulást érhetünk el használatukkal.

Az OREA sorozatot darabjait gyakran használják hangszórók és mélynyomók alatt is, ahol fontos  az alacsony profil magasság. Ezeknél az audió eszközöknél is azonnal hallható a hangkép javulása, a megnövekedett transzparencia, tisztaság és részletgazdagság.

Tapasztalja meg a zaZen egy pillanatát.

A zaZen alacsony zajszintű ,stabil, akusztikus szigetelő platformot biztosít lemezjátszókhoz, csöves erősítőkhöz és más érzékeny audioberendezésekhez.

 A platform speciális lapja és a hozzá integrált IsoAcoustics izolációs technológia kombinációja lehetővé teszi, hogy  Audió és High-End Audió komponensei harmonikusabb hangzást és nagyobb akusztikus tisztaságot, részletgazdagságot valósithassanak meg.

PRO AUDIO

Isolation products

Perfect studio sound for speakers and instruments

Find an IsoAcoustics dealer near you

Please select Product type:

Find an IsoAcoustics dealer near you

Please select your location:

Find an IsoAcoustics dealer near you

Please select your location: