Az IsoAcoustics cégről

Az IsoAcoustics Inc. 2012 januárjától gyárt és forgalmaz rezgés csillapító termékeket az audio iparban. A szabadalmaztatott IsoAcoustics technológia a rádió- és televízió stúdiók tervezésében és kivitelezésében szerzett többéves tapasztalatokon alapul.

A hajtóerő Dave Morrison, aki közel 20 éve szorosan részt vesz a Canadian Broadcasting Corporation rádió- és televízió stúdióinak tervezésében és építésében. Dave Morrison tagja volt a tervezőcsapatnak, amely szembesült a világ egyik legnagyobb multimédiás központjának Torontóban történő megépítésével: több mint 1,72 millió négyzetméteren, dráma-, zene- és kamaraegyüttesek hangstúdióival, speciális effektusokkal, rádió- és televíziós műsorokkal.

“A legnagyobb hangjavítás amit valaha hallottam a rendszeren”

Harry Weisfeld

A VPI Industries alapítója

Szabadalmaztatott tervek alapján az IsoAcoustics termékeket fejlesztett ki a professzionális audio- és otthoni projektstúdió, a HIGH-END, a HiFi és a „konzumer” elektronikai piac számára, valamint olyan nagy installációkhoz, amelyek Pro Audio, HiFi és élő koncert hangosításokat tartalmaznak. Ezen a viszonylag rövid idő alatt az IsoAcoustics gyorsan növekedett, és ma már több mint 60 országban értékesít.

Az IsoAcoustics hangszóróállványok kiváló akusztikus izolációt biztosítanak, és javítják a hangsugárzók hangminőségét, beleértve a stúdiómonitorokat, az otthoni audiorendszereket és a koncert hangosító rendszereket is.

Tudjon meg többet Dave Morrisonról:

A technológia

A GAIA izolátorok kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek, és magukban foglalják az IsoAcoustics tervezési filozófiáját, amely egyesíti a pontosságot és a szenvedélyt a rendkívüli akusztikus eredmények elérése érdekében.

home AUDIO

Izolációs termékek

Fedezze fel, mi hiányzott a rendszeréből!

PRO AUDIO

Izolációs termékek

Tökéletes stúdióhang hangszórókhoz és hangszerekhez

Find an IsoAcoustics dealer near you

Please select Product type:

Find an IsoAcoustics dealer near you

Please select your location:

Find an IsoAcoustics dealer near you

Please select your location: