DELOS sorozat

Megmutatja felvételeinek minden szépségét

BEVEZETÉS

Nagyobb tisztaság és részletgazdagság

A lemezjátszókat körültekintően és rendkívül precízen tervezik és készítik, annak érdekében, hogy a hangszedők  segítségével feltárulhassanak a vinyl lemezek legapróbb és legfinomabb részletei is. A hangszedő tűjének mozgása a vinyl barázdáiban igen kényes folyamat, amely nagyon érzékeny a rezgésekre. Az IsoAcoustics DELOS platformja leválasztja a lemezjátszót az alátámasztási felületről és drámaian csökkenti a szerkezeti rezgéseket és rezonanciákat, ez a hangzás tisztulásához vezet, részletgazdagabb és valós térleképzését eredményez.

A DELOS vastag, tömör fa táblájának tömege kombinálva az IsoAcoustics szabadalmaztatott izolátoraival egy alacsony zajszintű alátámasztást biztosít. A Delos megszünteti a szerkezetből és az akusztikus térből származó rezgések káros hatásait.

Delos - az úszó szigete
(Görög mitológia)

A Délosz sziget Görögország egyik legfontosabb mitológiai és történelmi helyszíne. A görög mitológiában a szeles Délosz sziget egykor lakhatatlan volt, mivel céltalanul lebegett az Égei-tenger zord területén, amíg Poszeidón görög isten lehorgonyozta az úszó szigetet négy gránitoszlopra, hogy biztonságos helyet biztosítson Létó számára hogy megszülje gyermekeit, Apollónt és Artemiszt, az ikeristeneket.

TERMÉKEK

DELOS Juhar

A Juhar tömör fa blokkok világos borostyánsárga színűek és rendkívül tartósak, Janka keménységi értéke 1450.

DELOS 1815M1

Szélesség 18″ (455mm)​

Mélység 15″ (380mm)​

Vastagság 1 3/4″ (45mm)

Fa típus Juhar

Izolátorok száma​ 4

Teherbírás​ 65lbs (29.5kg)​

DELOS 1815M2

Szélesség 18″ (455mm)​

Depth 15″ (380mm)​

Vastagság 3″ (76mm)​

Fa típus Juhar

Izolátorok száma 4

Teherbírás​ 55lbs (24.9kg)​

DELOS 2216M1

Szélesség 22″ (560mm)​
Mélység 16″ (405mm)​
Vastagság 1 3/4″ (45mm)​
Fa típus Juhar
Izolátorok száma​ 6
Teherbírás 100lbs (45.4kg)​

DELOS 2216M2

Szélesség 22″ (560mm)​
Mélység 16″ (405mm)​
Vastagság 3″ (76mm)​
Fa típus Juhar
Izolátorok száma​ 6
Teherbírás​ 90lbs (40.8kg)​

DELOS Dió

A sötétbarna Dió tömör fa blokkok izgalmas erezetű, látványos felületű elemek. Nagyon tartósak, Janka keménységi értékük 1100.

DELOS 1815W1

Szélesség 18″ (455mm)​
Mélység 15″ (380mm)​
Vastagság 1 3/4″ (45mm)
Fa típus Dió
Izolátorok száma​ 4
Teherbírás​ 65lbs (29.5kg)​

DELOS 1815W2

Szélesség 18″ (455mm)​
Mélység 15″ (380mm)​
Vastagság 3″ (76mm)​
Fa típus Dió
Izolátorok száma​ 4
Teherbírás 55lbs (24.9kg)​

DELOS 2216W1

Szélesség 22″ (560mm)​
Mélység 16″ (405mm)​
Vastagság 1 3/4″ (45mm)​
Fa típus Dió
Izolátorok száma 6
Teherbírás​ 100lbs (45.4kg)​

DELOS 2216W2

Szélesség 22″ (560mm)​
Mélység 16″ (405mm)​
Vastagság 3″ (76mm)​
Fa típus Dió
Izolátorok száma​ 6
Teherbírás​ 90lbs (40.8kg)​

iso ajánlja

Termék választó varázsló

A termék vállasztó alkalmazásban megkeresheti az Ön számára legoptimálisabb eszközt

TECHNOLÓGIA

Szabadalmaztatott izolációs technológia

Ismerje meg szabadalmaztatott izolációs technológiánkat és a hang mögött álló tudományt.

GYIK

A megjelenésük, optimális keménységük és a hangra gyakorolt hatásuk miatt választottuk ezeket a fákat. A Juhar és a Dió kiváló tonalitású fának számít, amelyet általában finom gitárok, zongorák és hegedűk gyártására is használnak. A Juhar és a Dió közötti különbség elsősorban a megjelenésükben van. A Juhar és a Dió platformok azonos hangkarakterűek és a csillapítási teljesítményük is azonos. A Juhar és a Dió platformok részletgazdag, transzparens és színezetlen hangzásukról ismertek. A Juhar tábla Janka keménységi értéke 1450, a Dióé pedig 1100. Kemény felületük nagyon strapabíróvá, karcolás állóvá teszi a platformokat. A fa táblákat uretán alapú, selyem fényű bevonattal látjuk el, amely ellenáll a legtöbb oldószernek és szinte „folt mentessé” válnak.

Az OREA nagyfokú izolációt biztosít az IsoAcoustics szabadalmaztatott rezgés csillapító technológiájának használatával a káros rezgések elnyeléséhez. Az OREA izolátorokat egyesével lehet megvásárolni, így szabadabban találhatjuk meg az optimális elhelyzésüket az LP játszók vagy komponensek alatt. A Delos lapos, stabil platformot biztosít a lemezjátszók vagy csőves erősítők rezgés csillapításához. A többféle anyag kombinációja növeli a hatékonyságát. A fa blokk csillapított tömege támogatja a beépített IsoAcoustics izolátor lábakat. Stabil alapot biztosít az eszközök elhelyezéséhez és hatékonyan kiküszöböli a szerkezeti rezgések és rezonanciák hatásait. A DELOS mindig ajánlott, ha a lemezjátszó külső motorral rendelkezik, mivel azonos magasságban tartja a futóművet és a motort.

Mind a zaZen, mind a DELOS egy tömör alaplapot és integrált IsoAcoustics szigetelőket tartalmaz. Mindegyik alacsony zajszintű alátámasztást biztosít, hogy a lemezjátszók és a komponensek nagyobb tisztaságot és részletgazdagságot biztosítsanak. A DELOS sorozat a nehezebb maxumum 40 kg súlyú lemezjátszókhoz készült ezért egy nagyobb és vastagabb tömörfa tartófelületet és  erősebb beépített izolátorokat tartalmaz. A zaZen alacsonyabb profilú, és könnyebb maximum 18 kg súlyú lemezjátszókhoz készült. A DELOS Juhar vagy Dió változatban kapható, amelyek platformja nagyon sűrű, csomó mentes keményfából készül. A zaZen platform anyaga sűrűn szőtt üvegszál, térfogat sűrűsége nagyobb, de az anyagvállasztásból következően a súlya  kisebb mint a DELOS modelleké. A kisebb mérete és a terhelhetősége miatt használata a könnyebb komponensekhez javasolt. Méretei és alacsony profilja miatt, akár meglévő állványon is használható.

A megadott súlyhatárokat a teljesítménygörbék alapján határozzuk meg. A platformok képesek nagyobb súlyt is elviselni károsodás nélkül, de a szigetelési teljesítmény csökkenni kezd a megadott súlyhatárok felett.

A DELOS mind a lemezjátszókhoz, mind más komponensekhez, például csőves erősítőkhöz használható. A Delos szinte rezgés mentesen leválasztja az LP játszókat vagy a komponenseket a tartófelületről, ezzel drámaian csökkenti a szerkezeti rezgéseket és rezonanciákat

A juhar és dió fa pallókból az elsődleges megmunkálás után a táblák összetevőit  kézzel válogatják és választják ki a legalkalmasabb darabokat. Összeállításuk után  méretre vágják, kiküszöbölve a természet okozta hibákat. Az egymás mellé illesztett fadarabok egyedi szín- és felületi mintázatban állnak össze. Nincs két egyforma fadarab. Ez a konstrukció nagyon tartós és stabil szerkezetet eredményez, nagyszerű akusztikai tulajdonságokkal és esztétikus megjelenéssel

A vastagabb (76 mm) fa blokk nagyobb tömeget biztosít. A fa blokk és az alkatrész tömege együttesen hatékonyabban csökkenti a szerkezeti rezgéseket és rezonanciákat.

A megfelelő DELOS modellt az LP játszók vagy a komponensek  súlya és méretei alapján kell kiválasztani. Javasoljuk, hogy mérje meg a lemezjátszó vagy a komponens lábai közötti távolságot, és hasonlítsa össze a DELOS platformok szélességét és mélységét. Javasoljuk, hogy használja az online keresőt az ajánlott modell meghatározásához. Az online kereső termékjavaslatot tesz. A könnyebb lemezjátszókhoz és komponensekhez a zaZen sorozatot ajánljuk.

A DELOS modelleket vízszintes felületen való használatra terveztük. A DELOS platformok nem rendelkeznek magasságállítással

Find an IsoAcoustics dealer near you

Please select Product type:

Find an IsoAcoustics dealer near you

Please select your location:

Find an IsoAcoustics dealer near you

Please select your location: