ISO-PUCK sorozat

ISO-PUCK sorozat

Izoláció, tiszta hang és nyitottság stúdió monitorokhoz és hangszórókhoz.

BEVEZETÉS

Az ISO-PUCK sorozat termékeiről

Az IsoAcoustics ISO-PUCK sorozata innovatív, új megközelítést kínál a stúdiómonitorok, hangszórók és egyéb rendszerek rezgés csillapításához. Ez az egyedi, szabadalmaztatott kialakítás nagyfokú szigetelést biztosít, miközben ellenáll a káros oldalirányú mozgásoknak és rezgéseknek, ami nagyobb hangtisztaságot és fókuszt eredményez. Ez a sokoldalú izolációs eszköz valószínűleg a legköltséghatékonyabb kiegészítő a hangszórók vagy monitorok teljesítményének és hangképének javítására.

TERMÉKEK

Az ISO-PUCK sorozat 3 modellből áll, amelyek mindegyike eltérő teherbírású. Egyszerre 3 vagy több korong használható a hangszóró vagy a monitor súlyától függően.

ISO-PUCK mini

Méretek (SzxMxH)

1.7″x0.9″ (44x24mm)

Teherbírás

6 font (2,75 kg) / db

Csomagolás – 8 db/ doboz

ISO-PUCK

Méretek (SzxMxH)

2.4″x1.2″ (61x30mm)

Teherbírás

20 font (9 kg) / db

Csomagolás – 2 db/ doboz

ISO-PUCK 76

Méretek (SzxMxH)

3″x1.5″ (76x37mm)

Teherbírás

40 font (18 kg) / db

Csomagolás – 2 db/ doboz

TERVEZÉS

ISO-PUCK sorozat tervezési jellemzői

A kicsi, kompakt kialakításnak köszönhetően az ISO-PUCK sorozat ideális megoldás hangsugárzók izolációjához, amelyet magával vihet stúdióból stúdióba, vagy bármilyen helyszínre, ahol javítani szeretné a hangminőséget, a lejátszás vagy a felvétel minőséget és azonos, egyenletes hangzást biztosíthat akármilyen installáció helyszínen.

Az ISO-PUCK felső része „szívókorong” kialakítású, ezért az eszköz alsó oldalához tapad, így a felső szigetelő a hangszóróval érintkezik, míg az alsó izolátor egység a tartófelülethez rögződik. Az összes energiát az ISO-PUCK szigetelők a belső izolátorokkal kezelik. Ezek gondosan hangoltak, hogy irányított és hatékony tengely irányú izolációt biztosítsanak.

Az alacsony profilú kialakítás ideális megoldássá teszi az ISO-PUCK sorozatot keverő pulton, padlóállványon, konzolon, vagy fali konzolokon. Ezek az izolátorok leválasztják a stúdiómonitorokat és a hangszórókat a tartófelületről, hogy kiküszöböljék a káros rezonanciákat és az ebből eredő torzításokat, a hangkép elszíneződését. A legszilárdabb felületeken való elhelyezés nagymértékben előnyös, mivel a tartófelületről visszafelé ható belső rezgések nagy része csillapításra kerül. Így megváltozik a hangzás, tisztább, transzparens és részlet gazdagabb hangteret kaphatunk.

Ha nagyobb magasságra vagy dőlésszögre van szükség, kérjük, tekintse meg ISO-Stand vagy az Aperta sorozat állványait.

ALKALMAZÁSOK

Gitár és Basszusgitár Erősítők

Az IsoAcoustics ISO-PUCK sorozata jobb szigetelést és teljesítményt biztosít a gitár- és basszusgitár erősítők számára. Otthoni, stúdió- vagy színpadi használatra az ISO-PUCK sorozatú izolátorok leválasztják az erősítőket a padlóról vagy a színpadról, ami figyelemre méltó hangtisztaságot és nyitottságot eredményez, feszesebb basszussal és nagyobb részletgazdagsággal. Fedezze fel ezt az egyedi izolációt, az erőteljesebb és tisztáb hangzást az otthoni gyakorlás vagy a stúdió munka során. A zenészek gyakran küzdenek azért, hogy megőrizzék a „hangzásukat” különböző körülmények között. Az ISO-PUCK sorozat izolátorai konzisztens rezgés csillapítást biztosítanak a hangzás megőrzéséhez minden helyzetben. Kiválóan alkalmasak erősítőkhöz, színpadi monitorokhoz, mélysugárzókhoz és sok más eszközhöz is.

Stúdió és Színpad

Az IsoAcoustics ISO-PUCK számos módon használható az izoláció és a teljesítmény javítására a stúdióban és színpadokon is. A hangtisztaság javítása vagy a rezonancia problémák megoldása során az ISO-PUCK sorozat tagjai sokféle módon használhatóak.

DJ Eszközök

Az IsoAcoustics ISO-PUCK izolátorai nagyszerű kiegészítői a DJ alkalmazásoknak is. Helyezze őket LP játszók és keverők alá, hogy elszigetelje ezeket a tartófelülettől, csökkentse a vibrációval és hővel kapcsolatos problémákat. Kompakt és hordozható… vigye magával bárhová.

díjak + vélemények

vásárlói visszajelzés

iso ajánlja

Termék választó varázsló

Az Intelligens online eszközünk segít megtalálni az Önnek leginkább megfelelő eszközt.

TECHNOLÓGIA

Szabadalmaztatott szigetelési technológia

Ismerje meg szabadalmaztatott leválasztási technológiánkat és a hang mögött rejlő tudományt.

GYIK

Az ISO-PUCK modelleket úgy tervezték, hogy akár többet is lehessen használni az eszköz súlyának függvényében. Minimum 3 izolátor szükséges minden egyes elemhez, amit izolálni szeretnénk. A súlyhatárok a következők:

  • ISO-Puck mini – max. 6 font (2,75 KG) / db.
  • ISO-Puck – max. 20 font (9 KG) / db
  • ISO-Puck 76 – max. 40 font (18 KG) / db

A legjobb eredmény elérése érdekében azt javasoljuk, hogy maximum a súlyhatár 90%-ig terhelje ki az izolátorokat.

A súlyhatárok a következők:

  • ISO-Puck mini – max. 6 font (2,75 KG) / db
  • ISO-Puck – max. 20 font (9 KG) / db
  • ISO-Puck 76 – max. 40 font (18 KG) / db

 A legjobb eredmény elérése érdekében azt javasoljuk, hogy maximum a súlyhatár 90%-ig terhelje ki az izolátorokat

Az ISO-PUCK-ot eredetileg a Pro Audio piacra tervezték. Sokoldalú felhasználást biztosít stúdió monitoroknál, gitár/basszus erősítőknél, rack-szekrényeknél, mélynyomóknál, DJ-berendezéseknél, mikrofonállványoknál és még sok más eszköznél.

Az ISO-PUCK sorozatot eredetileg a professzionális audió és hangszerek piacára tervezték és stúdiómonitorokhoz, gitár/basszuserősítőkhöz, DJ lemezjátszókhoz stb. használják. Az OREA sorozatot viszont az otthoni High-End eszközökhöz tervezték. Az OREA modellek teljesítménygörbéje szűkebb súlytartományban optimális viszont erősebb hangzási előnyt biztosít ebben a tartományban, mint az ISO-PUCK sorozat tagjai. A hatékonyabb szigetelés nagyobb hangtisztaságot és fókuszt eredményez.

A legjobb eredmény érdekében azt javasoljuk, hogy az ISO-PUCK izolátorok az IsoAcoustics logóval előre nézzenek, a hangszórókkal azonos irányban. Nem javasoljuk az ISO-PUCK 90 fokkal történő elforgatását. Az IsoAcoustics szigetelői irányítottak. Belső kialakításuk által megakadályozzák a tengelyen kívüli mozgásokat. Az energiát a tengelyen, a hangsugárzás irányában tartják. Alternatív megoldásként az ISO-PUCK 180 fokkal elfordítható, hogy a logó ne legyen látható.

Az ISO-PUCK nem rendelkeznek magasság- és dőlésszög-állítással. Ha magasság- és dőlésszög állításra van szüksége, akkor az ISO-Stand vagy az Aperta sorozatú állványokat ajánljuk.

Az ISO-PUCK 76 és ISO-PUCK nehezebb hangszórókhoz és monitorokhoz készült. Az ISO-PUCK 76 teherbírása 40 font. (18 kg) egyenként, az ISO-PUCK teherbírása 20 font. (9 kg) egyenként. Mindkettőt párban árulják, és merev, fekete porszórt acélházzal rendelkeznek.

Az ISO-PUCK minit magasabb hangsugárzókhoz, monitorokhoz, könnyű elektronikákhoz tervezték, 6 lbs teherbírással. (2,75 kg) egyenként. 8 darabos készletekben kaphatók, és fröccsöntött fekete házuk van.

A tapadókorong hatás nem szükséges a megfelelő működéshez de biztonságosabb elhelyezést biztosít. Az ISO-Puck tapadókoronggal rendelkezik a simább felületekhez. A texturált felületek esetében az ISO-Puck erős súrlódási tényezővel rendelkezik.

Find an IsoAcoustics dealer near you

Please select Product type:

Find an IsoAcoustics dealer near you

Please select your location:

Find an IsoAcoustics dealer near you

Please select your location: