Új Stage 1 Board

Hordozható szigetelő platform gitár/basszus kombinált erősítőkhöz, színpadi monitorokhoz és mélysugárzókhoz

BEVEZETÉS

Kiváló szigetelés, hangtisztaság és következetesség

A New Stage 1 Board egy hordozható szigetelőplatform, amely leválasztja a gitár/basszuserősítőket, a billentyűs erősítőket, a színpadi monitorokat és a mélynyomókat a színpadról, miközben javítja az előadás során a hangtisztaságot és a basszus energiákat. Ez a hordozható megoldás egységes hangzást biztosít a stúdióban, otthon és a változó helyszíneken.

Műszaki adatok

Méretek (SzxMxH)

25” x 10” x 1.85″ (63.5cm x 25.4cm x 4.7cm)

Terhelhetőség

100 font (45 kg) táblánként

Anyag

Masszív ABS polimer

Csomagolás

Dobozonként 1 db tábla

előnyöket

Ugyanazok az előnyök, nagyobb teljesítmény

A beépített izolátorokkal a New Stage 1 Board egyetlen egység, amely ugyanazokat az előnyöket kínálja, mint az előző Stage 1 Board, ha a külön megvásárolható szigetelőkkel kombinálják.

A New Stage 1 Board tapadószalagot is tartalmaz, amellyel erősebb kapcsolatot lehet biztosítani az erősítő és a felület között.

A New Stage 1 Board akár 45 kg súlyú hangszórót is tud fogadni. Használata esetén a zenész estéről estére egyenletes, tisztább és transzparensebb hangzással tud fellépni.

Élvezze a minőségi hangzást minden alkalommal, amikor játszik.

iso ajánlja

Termék választó varázsló

Az Intelligens online eszközünk segít megtalálni az Önnek leginkább megfelelő eszközt.

TECHNOLÓGIA

Szabadalmaztatott szigetelési technológia

Ismerje meg szabadalmaztatott leválasztási technológiánkat és a hang mögött rejlő tudományt.

GYIK

Az ÚJ STAGE 1 BOARD-hoz két markolatszalag is tartozik, melyeket a tábla tetejére lehet felhelyezni, hogy jobb kapcsolatot biztosítson a tábla és az erősítő között. A szalagot az erősítő meglévő lábaihoz kell igazítani. Kérjük, győződjön meg arról, hogy a tábla felülete tiszta, mielőtt felhelyezi a szalagot a táblára.

Igen, a Stage 1 ugyanazokat az előnyöket nyújtja, ha szőnyegen használják.

Az ÚJ STAGE 1 BOARD egyetlen egység, beépített izolátorokkal. Az előző STAGE 1 BOARD esetében meg kellett vásárolni a STAGE 1 szigetelőket (külön megvásárolható). Az ÚJ STAGE 1 BOARD-hoz markolószalag is tartozik, amelyet a tábla tetejére lehet felhelyezni, hogy jobb kapcsolatot biztosítson a tábla és az erősítő között.

A megadott súlyhatárokat a teljesítménygörbék alapján határozzák meg. A termékek károsodás nélkül képesek többlet súlyt elviselni, de az izolációs teljesítmény a megadott súlyok felett csökkenni kezd.

Javasoljuk, hogy mérje meg az erősítő meglévő lábai közötti távolságot, és hasonlítsa össze a New Stage 1 Board méreteivel, hogy az erősítő elférjen az alaplapon. Az IsoAcoustics online kalkulátor is nagyszerű forrás annak meghatározásához, hogy a New Stage 1 Board ajánlott-e az erősítőhöz. Bármilyen további kérdést feltehet az online felületen keresztül.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

STAGE 1 TÁBLA

A Stage 1 leválasztókkal kombinálva hozzon létre egy izolációs platformot a jobb hangtisztaság érdekében. Csak tábla.

STAGE 1

Gitár/basszus kombinált erősítőkhöz,

Egymásra rakott 4-12 kabinettekhez,

Színpadi monitorok és mélynyomók.

Find an IsoAcoustics dealer near you

Please select Product type:

Find an IsoAcoustics dealer near you

Please select your location:

Find an IsoAcoustics dealer near you

Please select your location: