Modular Series

Modular Sorozat  – Egyedileg Konfigurálható Rezgésszigetelő Állványok

BEVEZETÉS

Tökéletes hangzás

Ha a legjobb, legdinamikusabb hangzást szeretné otthoni audió rendszeréhez, akkor a díjnyertes IsoAcoustics Modular Aluminum System egy szükséges kiegészítés.

 A hang egy finom hullám, amelyet a térben lévő tárgyakról visszavert rezgések könnyen torzítást és szennyezést okozhatnak. A legtökéletesebb hangzás eléréséhez a hangnak szüksége van a tiszta torzítás mentes térre. A nagyobb, akár 600 font (270 kg) súlyú hangsugárzókhoz készült Modular Aluminum System lehetővé teszi a hang olyan tiszta és szabad áramlását, hogy a hangszórók szinte láthatatlanná válnak. Ezek az állványok nagy technikai kihívást jelentenek, mivel minél nagyobb a hangszóró súlya, annál nagyobbak a mozgatóerők.

A Modular Aluminum System a magas fokú izolációt egy nagyon egyszerű konfigurációban biztosítja. A felső és az alsó szigetelők függőleges hengerrel vannak összekötve. A felső szigetelők felső pereme a tapadókorongokhoz hasonlóan a hangszóróhoz tapad, az alsó karimák pedig a hangszóróhoz tapadnak.

A Modular Aluminum System a hallgatói pozíció felé hangolva és előfeszítve ellenáll a hangszekrény rezgéseinek bármely más irányban, ami kiváló fókuszú és tiszta hangzást eredményez.

isoacoustics-modular-series-01

ALKALMAZÁSOK

Az IsoAcoustics megoldások a kihívást jelentő helyzetekre lettek fejlesztve. Használhatóak padlón, színpadokon és más burkolatokon.

Mélynyomók

Az IsoAcoustics Modular Aluminium állványok nem csak a hangszórókhoz használhatóak, hanem a mélysugárzóknak is stabil alapot és színt adnak, legyen szó otthoni, stúdió vagy élő színpadi előadásról. Feszes és szilárd, a basszus hangereje szinte határtalan, ráadásul mindez  pontosan, torzítatlanul  és megfogottan jelenik meg a hangképben.

Stúdió monitorok

Az IsoAcoustics Modular Aluminium állványok javítják a hangminőséget a stúdiómonitorokon is. A stúdió monitorok súlyától függően az izolátorok rögzíthetők és elhelyezhetők az asztalok tetején, keverő pultokon, padlón, vagy beépíthetők a színpadba vagy ülőbútorba. Legyen szó acélról, gránitról vagy fa keretről vagy asztallapról, a Modular Aluminum állvány eltünteti a torzításokat, és tiszta, megfogott, részletgazdag hangzást biztosít

Színpadi alkalmazások és élő hangzás

A Modular Aluminum System színpadi alkalmazásokhoz is konfigurálható, beleértve a hangerősítést, a mélynyomókat, a gitár/basszus erősítőket és a dob színpadokat, hogy csökkentse a szerkezet által közvetített zajt és torzítást. Stabil szigetelő platformot biztosít, jelentősen javítva a hangzást.

EGYEDI KONFIGURÁCIÓ

termék-választó kalkulátor

Az IsoAcoustics Modular rendszerek úgy vannak beállítva, hogy maximalizálják az egyes hangszórókészletek hangzását. Minden modell a hangsugárzók adott súly- és mérettartományához van hangolva. Egy konfigurálható rendszer, a Modular Aluminum figyelembe veszi az Ön eszközeinek egyedi paramétereit, és meghatározza az adott alkalmazáshoz szükséges izolátorok optimális számát. Egy On-Line kalkulátort biztosítunk kategóriánként a hangszórók, stúdiómonitorok, gitárerősítők stb. adatbázisával. Ennek segítségével meghatározhatja az optimális kialakítást. Ha az Ön hangszórói nem szerepelnek az adatbázisban, akkor adja meg a hangszóró fizikai adatait (szélesség, mélység, súly) és a kalkulátor megmutatja a szükséges kialakítást.

We also offer a comprehensive analysis from our highly trained IsoAcoustics team, which will be reviewed and sent back with recommendations and a cost estimate.

vásárlói visszajelzés

Find an IsoAcoustics dealer near you

Please select Product type:

Find an IsoAcoustics dealer near you

Please select your location:

Find an IsoAcoustics dealer near you

Please select your location: