Aperta sorozat

AZT HALLOD, AMIT HALLGATÁSRA SZÁNTAK

BEVEZETÉS

Az Aperta sorozat állványairól

Az Aperta izolátorok a hangszóró energiáját optimalizálják, csökkentik a tartófelületen megjelenő és tovább terjedő rezgéseket, ezzel kiküszöbölik a disszonáns hangokat, torzításokat a hallgatótérben.


A káros visszaverődések, rezonanciák visszahatnak a hanfalak dobozára és nagy hatással vannak a pontosságra és a transzparenciára. Ezek a hatások egy elkent, pontatlan hangzást eredményeznek és a sztereó kép összeomlásához is vezethetnek. Az IsoAcoustics izolátorok jelentősen képesek csökkenteni ezeket a káros rezgéseket, használatukkal egy kiegyenlítettebb, természetesebb hangképet teremthetünk, ráadásul a sztereo hatás is javul.


Az Aperta állványok elhelyezhetők a padlón, polcon, szekrényeken, asztalon vagy padlóállványon.

TERMÉKEK

Aperta

Méretek

(szélesség x mélység x magasság)

155 x 190 x 76 mm

Dönthetőség

Maximum 6,5 fok

Súlyhatár

15,9 kg

Csomagolás

2 állvány (1 pár)

Szín

Fekete vagy ezüst

Aperta200

Méretek

(szélesség x mélység x magasság)

200 x 255 x 90 mm

Dönthetőség

Maximum 6,5 fok

Súlyhatár

34 kg

Csomagolás

2 állvány (1 pár)

Szín

Fekete vagy ezüst

Aperta300

Méretek

(szélesség x mélység x magasság)

300 x 200 x 75 mm

Dönthetőség

Maximum 6,5 fok

Súlyhatár

27,2 kg

Csomagolás

1 állvány

Szín

Fekete vagy ezüst

dőlésszög beállítás

Állítsa be a szükséges dőlést

Az IsoAcoustics Aperta állványok egyedi integrált dőlésszög-beállítással rendelkeznek, amely lehetővé teszi a felhasználó számára az optimális dőlésszög beállítását. A beépített dőlésszög-beállítás 6,5 fokkal felfelé és lefelé állítható, hogy optimalizálja a hangszórók elhelyezését és fókuszálását.

telepítés

iso ajánlja

termékválasztó alkalmazás

A termék vállasztó alkalmazásban megkeresheti az Ön számára legoptimálisabb eszközt

TECHNOLÓGIA

Szabadalmaztatott izolációs technológia

Ismerje meg szabadalmaztatott izolációs technológiánkat és a mögötte álló tudományt.

díjak + vélemények

vásárlói visszajelzés

GYIK

Igen, az Aperta sorozat minden modellje 6,5 fokkal felfelé vagy lefelé is dönthető. A lefelé dőlést az Aperta állvány elforgatásával érhető el úgy, hogy az állítható hátsó lábakat használjuk.

Az Aperta sorozat akkor érdemes használni, ha a hangszóróink hangzása javítható a dőlés szög változtatásával, amivel optimalizálhatjuk a magassugárzó irányát a fülünk felé. Ha a hangszórók már a megfelelő magasságban vannak, akkor használható az OREA sorozat alacsony profilú izolációs megoldásként

Az Aperta újabb lépést tett előre tervezés, esztétika, minőség és teljesítmény tekintetében.

Az ISO Stand sorozatot a professzionális audioipar számára fejlesztették ki az studio szakemberektől a zenei hobbistákig. Asztali helyzetben általában a fülünk körülbelül 20 hüvelyk van az asztal fölött. Az ISO-Stand sorozat 14 különböző magasság- és dőlésbeállítási lehetőséget kínál a hangszórók elhelyezésének optimalizálása érdekében. A készlet 2 különböző hosszúságú csövet tartalmaz, amelyek különböző magasságú szinteket kínálnak, valamint távtartókat, amelyek lehetővé teszik az állványok akár 6,5 fokos döntését mindkét irányban. Az ISO

Míg az ISO-L8R sorozat tagjait közelitéri stúdiómonitorokhoz tervezték. Az Aperta sorozatot a lakásokban használt High-End, Házimozi hangfalak és eszközök számára tervezték. Alumíniumból készültek, megjelenésűk elegáns és prémium terméknek számítanak. Az Aperta sorozatnak nem állítható a magassága, mivel egy tipikus otthoni használatnál a magasságállítás gyakran nem előnyös a hallgatási pozíció és a hangszórók közötti nagyobb távolság miatt. Az Aperta állványok 6,5 fokos döntést kínálnak, lehetővé téve a kívánt szög beállítását. Az Aperta állványokban tovább fejlesztett szigetelő elemeket  használunk és az állványok merevebb kialakítású keretei tovább javítják a teljesítményüket. Az Aperta állványok fekete és alumínium színben kaphatóak.

Nem, az Aperta sorozathoz csak egy féle méretű cső tartozik, de a dőlésszög állítható a szükséges mértékben. Ha további magasságra van szükség, javasoljuk, hogy valami szilárd anyagot helyezzen az Aperta állványok alá. Alternatív megoldásként az ISO-Stand sorozat tagjai is szóba jöhetnek, amennyiben a megjelenésük illeszkedik a felhasználó elképzeléséhez.

Ez az elhelyezés azért lényeges, mert az IsoAcoustics szabadalmaztatott izolátorai irány függőek. Speciális belső kialakításuk megakadályozza a tengelyen kívüli mozgásokat és a hasznos energiákat a lesugárzás irányába fókuszálják.

Ha a hangszórókat az állványokhoz rögzítik, akkor általában egy rendszerként viselkednek, ezért javasoljuk, hogy a GAIA állványokat inkább az állványok alá helyezze.

Ha a hangszórók az állvány tetején nincsenek rögzítve akkor javasoljuk, hogy használjon valamilyen izolátort a hangszóró és az állvány között. Az Aperta sorozat nagyszerű lehetőség, ha a dőlésszög beállítása szükséges ahhoz, hogy a magassugárzókat a fül szintjéhez állítsák. Kérjük, győződjön meg arról, hogy az állvány felső lapja elégséges méretű e az Aperta állványhoz. Ha a felső lemez nem elég nagy, használjon Aperta tányért.

Amennyiben a hangszóró már fülmagasságban van, akkor izolátornak inkább az OREA sorozat megfelelő darabját érdemes használni. Az Orea izolátorok közvetlenül a hangszórók alatt helyezhetőek el.

Javasoljuk, hogy az Aperta állvány méreteit mérje a hangszóró lapos alsó felületéhez, hogy ellenőrizze, hogyan illeszkednek. A hangszórónak ugyanolyan méretűnek vagy nagyobbnak kell lennie, mint az állvány. Néhány centiméteres túlnyúlás elfogadható. Javasoljuk, hogy használja online számológépünket annak meghatározásához, hogy melyik Aperta modell felel meg a legjobban a hangszóróinak. Ha bármilyen kérdése vagy aggálya van, az online számológépen keresztül benyújthat vizsgálatot az IsoAcousticshoz. Az IsoAcoustics képviselője áttekinti a részleteket, és e -mailben válaszol.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Aperta SUB

Fedezze fel a mélyebb basszus definíciót.

Méret:

265 mm x 290 mm x 33 mm

Súlyhatátr:

36,3 kg

Find an IsoAcoustics dealer near you

Please select Product type:

Find an IsoAcoustics dealer near you

Please select your location:

Find an IsoAcoustics dealer near you

Please select your location: