pro AUDIO

Izolációs termékek

Tökéletes stúdióhang hangszórókhoz és hangszerekhez

Az audio szakemberek és zenészek speciális igényeinek kielégítésére terveztük. Amatőröknek és profiknak. A szabadalmaztatott izolációs eszközök használata  konzisztensebb, tisztább és nyitottabb hangképet biztosít.

Tökéletes a stúdiómonitorok elhelyezésének és teljesítményének optimalizálásához.

Az ISO-Stand modellek 14 különböző magasság- és dőlésbeállítási lehetőséget kínálnak a stúdiómonitorok elhelyezésének és teljesítményének optimalizálásához.

Az ISO-állványok az IsoAcoustics szabadalmaztatott rezgés csillapító rendszerét használják, ezek az eszközök biztosítják a kiváló elszigetelést és leválasztást a tartófelületekről.

Sokoldalú izolációs lábak stúdiómonitorokhoz, gitár-/basszus -erősítőkhöz, sub -okhoz és sok máshoz.

Az ISO-Puck sorozat az egyes hangszórók vagy monitorok súlyától függően sokoldalúan használható egységek. A speciális, egyedülálló kialakítás nagyfokú izolációt biztosít, miközben ellenáll a hangfalak káros oldalirányú mozgásoknak és ingadozásának. Ezáltal a hang leképzésében nagyobb tisztaságot, részletgazdagságot és precízebb fókuszt tapasztalhatunk.

Biztonságos izoláció és tiszta, konzisztens hang biztosítása bármilyen helyszínen.

Gitárhoz, basszus combo erősítőkhöz, egymásra helyezet 4-12-es  rack szekrényekhez, színpadi monitorokhoz és mélynyomókhoz.

 A STAGE 1 lábakat úgy tervezték, hogy közvetlenül lehessen rögzíteni a kabinettek aljára, hogy izolálhassa azokat a tartófelületektől és konzisztensebb, tisztább hangzást biztosítson.

A hordozható izolációs platform tisztaságot, állandóságot és következetességet biztosít koncertről koncertre.

Elcsatolja a gitár/basszus erősítőt, keyboard erősítőt, színpadi monitort, mélynyomót a színpadtól és a visszacsatolt rezgésektől, miközben javítja a hang tisztaságát és atraktív mélyhangokat biztosít. Ez a hordozható megoldás konzisztenciát biztosít a stúdióban, otthon és az installációknál bármilyen helyszínen.

home AUDIO

Izolációs termékek

Fedezze fel, mi hiányzott!

Find an IsoAcoustics dealer near you

Please select Product type:

Find an IsoAcoustics dealer near you

Please select your location:

Find an IsoAcoustics dealer near you

Please select your location: