A TECHNOLÓGIA

HOZZA KI HANGSZÓRÓJÁBÓL

A LEGJOBB TELJESÍTMÉNYT

Az IsoAcoustics díjnyertes, szabadalmaztatott izolációs eszközei úgy kezelik a hangfalak energiáit hogy azok a legjobb teljesítményt  nyújthassák.

Az izoláció hatékonyságát a szabadalmaztatott szigetelőanyag alakja, vastagsága, keménysége és speciális tulajdonságai biztosítják. Ezt fogja össze és harmonizálja a felső és alsó szigetelők egyedi kialakítása és a rezgések kezelésére szolgáló belső betétei.

Feszesebb basszus

Javított hangkép

Nagyobb tisztaság és transzparencia

Háromdimenziós, természetes térhangzás

A hangenergiák irányhelyes menedzselése

Az IsoAcoustics állványok irány függőek, úgy tervezték őket, hogy elhelyezésük a logóval előrefele történjen,  a hangszórók sugárzási irányával megegyezően. Ennek eredményeként az energiákat a  hangtengely irányában tartják, szemben a homogén anyagokkal, amelyek lehetővé teszik a hangszórók minden irányba való lengését. Ez az energiagazdálkodási módszer nagyfokú izolációt, tisztább hangzást, pontosabb fókuszt és nagyobb, valós térérzetet biztosít.

Csatlakozás a hangszóróhoz és a tartófelülethez

Az IsoAcoustics termékeket úgy tervezték, hogy stabilan csatlakozzanak a hangszóró aljához és a tartófelülethez, ezáltal  a belső csillapítók hatékonyabban kezeljék a hasznos energiákat és csillapítsák a káros rezonanciákat.  Az izolátor lábak alsó felülete tapadókorong szerűen működik a sima felületeken, de  erős  tapadást biztosít  a texturált felületeken is. Az IsoAcoustics számos modellt kínál, mindegyiket különböző súlytartományra hangolva.

 Az IsoAcoustics által meghatározott súlyhatárok a teljesítménygörbén alapulnak. A rezgéscsillapítási teljesítménye csökken, ahogy a hangfal súlya megközelíti a meghatározott súlyhatárokat, és tovább csökken a súly növekedésével.

mérések, tesztek, vizsgálatok

home AUDIO

Izolációs termékek

Fedezze fel, miről maradt le

PRO AUDIO

Izolációs termékek

Tökéletes stúdió hangzás hangszórókhoz és hangszerekhez

Find an IsoAcoustics dealer near you

Please select Product type:

Find an IsoAcoustics dealer near you

Please select your location:

Find an IsoAcoustics dealer near you

Please select your location: