zaZen sorozat

Lehetővé teszi, hogy rendszere nagyobb akusztikai tisztaságot és több részletet tárjon fel

BEVEZETÉS

Tapasztalja meg a zaZen momentumot

A zaZen (ülő meditáció) egy stabil izolációs platform(alátét), amelyet lemezjátszókhoz, csőves erősítőkhöz és más érzékeny High-End Audió berendezésekhez terveztek. A platform tömege és az integrált IsoAcoustics izolációs technológia kombinációja lehetővé teszi az audió eszközök számára, hogy egy részletgazdagabb tisztább hangképet alkossanak. A zaZen két méretben kapható: a zaZen I, amelynek teherbírása 11,3 kg, és a zaZen II, amelynek teherbírása 18,1 kg.

A zaZen izolációs platformok az IsoAcoustics díjnyertes izolációs termékeinek legújabb tagjai. A zaZen stabil izolációs lehetőséget kínál az alacsony zajszintű alaplapjával lemezjátszókhoz és más High-End Audió komponenshez.

TERMÉKEK

A zaZen stabil izolációs lehetőséget kínál az alacsony zajszintű alaplapjával. Ez biztosítja a lemezjátszók és más High-End Audió komponensek számára, hogy maximálisan megmutathassák a képességeiket. A térben keletkező és a készülékekre visszaható rezgések kiküszöbőlése növeli a térérzetet, a hangzás tisztaságát és részletgazdagságát.

zaZen I

Szélesség 17”(432mm)​
Mélység 15” (381mm)​
Magasság 1.2” (30mm)​
Teherbírás​ 25lbs (11.3kg)​

zaZen II

Szélesség 17”(432mm)​
Mélység 15” (381mm)​
Magasság 1.4” (34mm)​
Teherbírás 40lbs (18.1kg)​

ALKALMAZÁSOK

Nagyobb hangtisztaság

A zaZen név a zen buddhizmusból származik, és a békés meditációban való csendes ülésre utal. A zaZen elegáns, közepes fényű, fekete bevonattal rendelkezik a nagy sűrűségű, üvegszálból készített platform felületén. Elegáns, de modern megjelenése reprezentálja a design és a funkcionalítás harmóniáját. A platform sűrű szálszerkezetű konstrukciója biztosítja az üreg mentes, tömör alapot, ami ideális a nagy hatásfokú rezgéscsillapítás eléréséhez.

Magas szintű izoláció

A legfontosabb tényező az integrált izolátor lábak használata, amelyek tartalmazzák az IsoAcoustics szabadalmaztatott izolációs technológiáját. A sűrű alaplap által biztosított tömeg és az integrált izolátorok kombinációja hozza létre a magas fokú izolációt. Ez a rezgéscsillapítás garantálja az Audió komponensek maximális teljesítményét, nagyobb akusztikai tisztaságot és részletgazdagságot eredményez.

Fedezze fel, mi hiányzott…

A hangszedő tűje a vinil horony apró barázdáiban haladva egy finom hangszer. Ezért nagyobb hangerőnél problémák léphetnek fel. A visszacsatolt rezgések miatt a tű képtelen lekövetni a finomabb részleteket, amelyek így hiányoznak vagy torzan jelennek meg a hangképben. A zaZen stabil alátámasztást és nagy hatékonyságú rezgéscsillapítást biztosít az érzékeny audió komponensek számára és lehetővé teszi hogy a lemezjátszók optimálisan működhessenek, anélkül, hogy a szerkezetből származó rezgések beavatkoznának és rontanák a zenehallgatás élményét .

iso ajánlja

termékválasztó alkalmazás

Online alkalmazásunk segít kiválasztani a rendszerünkhöz szükséges izolációs termékeket.

TECHNOLÓGIA

Szabadalmaztatott szigetelési technológia

Ismerje meg szabadalmaztatott izolációs technológiánkat és a mögött álló tudományt.

GYIK

Mind a zaZen, mind a DELOS egy tömör alaplapot és integrált IsoAcoustics szigetelőket tartalmaz. Mindegyik alacsony zajszintű alátámasztást biztosít, hogy a lemezjátszók és a komponensek nagyobb tisztaságot és részletgazdagságot biztosítsanak. A DELOS sorozat a nehezebb de legfeljebb 40 kg súlyú lemezjátszókhoz terveztük, ezért egy nagyobb és vastagabb fából készült tartófelületet és  erősebb beépített izolátorokat tartalmaz. A zaZen viszont alacsonyabb profilú, és könnyebb maximum 18 kg súlyú lemezjátszókhoz készült. A DELOS Juhar vagy Dió változatban kapható, amelyek platformja nagyon sűrű, csomó mentes keményfából készül. A zaZen üvegszálas platform térfogatsűrűsége nagyobb, de az anyagvállasztásból következően a súlya  kisebb mint a DELOS modelleké. A kisebb mérete és a terhelhetősége miatt használata a könnyebb komponensekhez javasolt. Méretei és alacsony profilja miatt, akár meglévő állványon is használható

Az OREA izolátorok egyedileg vásárolhatóak, tartalmazzák a szabadalmaztatott izolációs technológiát. Szabadabb az elhelyezése a készülékek alatt így a felhasznállása is kötetlenebb. Javasoljuk, hogy az OREA izolátorokat közvetlenül a lemezjátszó vagy komponens alsó lapja alá helyezze, ne a meglévő lábak alá. Fontos, hogy a súly az OREA teljes felső felületére terhelődjön, és ne csak az OREA egy kis részére. A zaZen egy integrált izolációs platform, amely egyesíti az integrált izolátor lábakat a felső lap tömegének stabilitásával. Ez biztosítja hogy hatékony szigetelő megoldást nyújtson a lemezjátszók, csőves erősítők és érzékeny audio komponensek számára. A zaZen egy integrált rezgéscsillapító platform, így könnyebb beállítani, mivel a teljes komponens saját lábain a zaZen lapján van elhelyezve. A zaZen leválasztó platformot olyan komponensekhez ajánljuk, ahol az OREA izolátorok nem helyezhetők közvetlenül a komponens alsó felülete alá. A zaZen optimális megoldás külső motoros lemezjátszókhoz is, mivel a motor és a futómű egy szinten helyezkedik el.

A zaZen modellt a terhelhetőségük alapján kell kiválasztani. A zaZen I könnyebb lemezjátszókhoz és komponensekhez ajánlott, maximális terhelhetősége 11,3 kg. A zaZen II teherbírésa 18,1 kg is lehet. Fontos annak ellenőrzése is, hogy az alkatrész elférjen a zaZen platform tetején, amely  432 x 381 mm. Nehezebb lemezjátszókhoz és komponensekhez a DELOS sorozatot ajánljuk

A zaZen szigetelő platformokat vízszintes felületen való használatra terveztük. A zaZen platformok nem rendelkeznek magasság állítással

Az integrált izolátorok a díjnyertes GAIA sorozat konstrukcióján alapulnak. Az izolátorok az IsoAcoustics szabadalmaztatott kialakítását használják, amely felső szigetelőből, alsó leválasztóból és csatlakozóból áll. Az izoláció a 3 rész együttes működésének eredménye. A több rétegű csillapítás biztosítja, hogy egyetlen út sem köti össze a feszültség alatt álló berendezést a tartófelülettel. Az izolátorok alakja, belső csillapítása és anyagjellemzői az adott terhelhetőséghez vannak hangolva. Az izolátorok elnyelik a rezgéseket, így nem „rezonálnak” át, vagy nem tükröződnek le a tartófelületről. Az izolátorok a stabilitás érdekében részben a platformba vannak süllyesztve és rögzítve.

Find an IsoAcoustics dealer near you

Please select Product type:

Find an IsoAcoustics dealer near you

Please select your location:

Find an IsoAcoustics dealer near you

Please select your location: